CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Lav din slægtsbog som en flot fotobog
Slægtsbog

Slægtsbog

Lav din slægtsbog som en flot fotobog

  • Scan dine gamle, værdifulde slægtsbilleder
  • Sikr dig at de ikke gulner, krøller og bliver væk
  • Sæt dem i din egen slægtsbog - Få gode tips her på siden

Overvej at bestille din slægtsbog i flere eksemplarer - det vil være en dejlig gave, som kan glæde andre familiemedlemmer.

fra 279,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

  • Hardcover
  • Softcover
  • Hæfte
  • Skind
  • Lærred

Papirtype:

  • Digitaltryk standard, standard (100% genanvendt papir), blankt eller mat
  • Fotopapir blankt, mat eller eksklusiv mat

Find den rigtige fotobog til din slægtsbog

Har du også kastet dig ud i projekt slægtsforskning for at få lært dine forfædre og deres historie at kende? Du er måske allerede kommet langt, men mangler et sted at få samlet din viden og alle de betydningsfulde og flotte billeder, du er stødt på undervejs. Var det ikke en idé at omsætte de billeder, du har fundet og al den viden, du har samlet, til en slægtsbog? Det kan vi hjælpe dig med, så læs med her om hvordan du laver din families slægtsbog som fotobog.

Find den rigtige fotobog til din slægtsbog

Det er meget forskelligt, hvor dybt folk graver, når de leder efter deres rødder. Nogle bruger flere år på det og bliver aldrig færdige, andre er tilfredse efter kortere tid, og vil bare gerne få klarlagt deres bedsteforældres historie. Jo mere information og jo flere billeder, du vil have med i din slægtsbog, jo større format og jo flere sider skal du vælge. Du kan som udgangspunkt se vores fotobog i formatet Stor. Det er vores kunders favorit, som bruges til mange lejligheder. Hvis du har brug for lidt inspiration, så læs lidt om de forskellige anledninger til at lave fotobøger. Her kan du se, hvordan bøgerne bliver brugt og hvilke muligheder, der er med de forskellige formater.

Sådan laver du din slægtsbog online

Start med at downloade vores designsoftware. Det er gratis og giver dig et væld af design-og tilpasningsmuligheder for din fotobog, så den kan blive stort set, som du ønsker det. Opret derefter en mappe på computeren til de billeder, du vil have med i fotobogen, og så er du faktisk allerede klar til at gå i gang. Design din fotobog, træk billeder ind fra mappen og skriv tekst til. Vælg farver og baggrunde og se det hele igennem i vores preview-funktion. Du kan gemme bogen og arbejde på dem over flere omgange, og du kan rette til og pynte den, til du er tilfreds.

Hvad kan du skrive i bogen?

  • Du kan eventuelt starte med en beskrivelse af, hvad der fik dig interesseret i at lave en slægtsbog, og hvordan din arbejdsgang har været og hvor lang tid, du har brugt på det
  • Du kan selvfølgelig kommentere de billeder, du sætter ind. Hvor detaljeret det skal være, bestemmer du. Nogle er fint tilfredse med et navn på personen på billedet samt et årstal, andre vil gerne have en halv sides tekst om, hvem vedkommende er, hvor han eller hun boede og arbejdede osv. du kan også have hele sider kun med tekst
  • Tag også billeder af de spændende dokumenter og papirer, du eventuelt har fundnet. Det kan være, du har fået gravet nogle gamle dåbsattester eller vielsesattester frem? Eller måske har du fået lov til at tage et billede af kirkebogen, hvor dine forfædre står opført?

Husk på, at vores software, trods mange fantastiske funktioner, ikke kan gøre dårlige billeder gode. Det vil sige, at er dine billeder slørede, er de det altså også, når de bliver trykket i bogen. Det gælder både for fotos af dokumenter og ældre billeder, du har fundet og scannet ind. Så det er vigtigt, at du ser din fotobog igennem i vores preview-funktion, inden du afgiver bestillingen.

Hvordan sætter jeg analogt fremkaldte billeder ind i min fotobog?

Det er sandsynligvis billeder taget med et gammeldags kamera, du finder i din søgen, i hvert fald de fleste af dem. Og hvordan får man så de billeder ind i fotobogen, som jo laves online?

Hvis du sidder med en stak analoge billeder, kan du enten tage billeder af dem med din telefon, eller du kan scanne dem, for eksempel med Google Fotoscanner. Det samme kan du gøre med fødselsattester, rejsedokumenter og hvad du ellers har fundet frem til af spændende papirer og billeder. Overfør billederne til en mappe på din computer, så har du gjort det noget nemmere for dig selv, når du skal i gang med bogen.

Med din slægtsbog som fotobog er du sikret, at informationerne om din slægt er passet på og bevaret til kommende generationer. For eftertiden kan du jo så lave en årbog til de kommende generationer, hvori du beretter om familiens år i billeder og tekst. Dermed sparer du dem for en del arbejde og du glæder dine børn og børnebørn. Eller du kan lave en mindebog om en familiebegivenhed eller noget andet, du gerne vil bevare minderne om.

God fornøjelse med slægtsforskningen og med at lave fotobøger!